Radiostacione në Tiranë

Kliko mbi emrin e stacionit për t'a dëgjuar atë drejperdrejt
FM,MHz Radio Transmetuesi
  88.00 City Radio Fushë Dajti
  88.50 Radio Ngjallja Dajti
  89.00 New Planet Radio Fushë Dajti
  89.30 Radio Kontakt Fushë Dajti
  89.80 Greta Music Radio Fushë Dajti
  90.40 Albania FM Fushë Dajti
  90.70 Love Radio Fushë Dajti
  91.10 AdriaNet Radio Durrësi
  91.40 Radio Maria
Radio Vaticani
Fushë Dajti
  92.00 Radio Sport Fushë Dajti
  92.40 Radio Italia Fushë Dajti
  92.90 Radio Klan Qyteti
  93.20 Radio 1 Fushë Dajti
  93.60 Radio Nacional Fushë Dajti
  94.00 Eagle Radio Tirana
  94.50 Radio Eurostar Fushë Dajti
  95.20 Radio Maria
Radio Vaticana
Dajti
  95.80 RTSH Radio Tirana 2 Dajti
  96.10 Radio DJ Fushë Dajti
  96.40 Radio Spektrum Dajti
  96.70 Radio Ora News Fushë Dajti
  97.00 Radio Rash Fushë Dajti
  97.30 My Music Radio Fushë Dajti
  97.70 Radio 7 Fushë Dajti
  98.10 Radio Sot Fushë Dajti
  98.70 Super Star Radio Fushë Dajti
  99.00 Top Albania Radio Durrësi, Vila e Zogut
  99.50 RTSH Radio Tirana 1 Dajti
100.00 Top Albania Radio Dajti
100.40 Club FM Fushë Dajti
100.80 Top Gold Radio Dajti
101.20 Boom Boom Radio Dajti
101.60 +2 Radio Dajti
102.00 Radio France Internationale Fushë Dajti
102.60 Alfa & Omega Radio Fushë Dajti
103.10 MCN Radio Fushë Dajti
103.90 BBC World Service Dajti
104.60 Radio Travel Fushë Dajti
105.00 ABC News Radio Dajti
105.40 Radio Stacioni Fushë Dajti
105.70 IN Radio Fushë Dajti
106.00 Radio Ejani
Radio e Jashtme e Kinës
Fushë Dajti
106.60 Radio NRG Fushë Dajti
106.90 Radio Stinët Fushë Dajti
107.40 Zëri i Amerikës
VOA News
Dajti
108.00 Radio Scan Fushë Dajti
VM,kHz Radio Transmetuesi
    576 БНР Хоризонт
BNR Türkçe yayınlar
Паламентарен канал
Bullgaria, Vidin, Vodna, 200 kW
    810 МРТ Радио Скопје
МРТ Радио Македонија
Maqedonia, Ovče Pole, 1200 kW
  1215 China Radio International
Radio e Jashtme e Kinës
Ĉina Radio Internacia
Radio China Internațional
Kineski Radio Internacional
Fllakë, 500 kW
  1395 RTSH Radio Tirana 3
Trans World Radio Albania
Trans Vorld Radio Srbija
Trans World Radio Hrvatska
Trans World Radio Magyarország
Trans World Radio Polska
Fllakë, 500 kW
  1458 RTSH Radio Tirana 3
Radio Cina Internazionale
Радио Китай за чужбина
Kínai Nemzetközi Rádió
Chińskie Radio Międzynarodowe
Čínský rozhlas pro zahraničí
Fllakë, 500 kW
 

 

Moti në Tiranë


Transmetuesi Dajti (Mali i Dajtit)


Koordinatat gjeografike: 41°22'02" V, 19°55'22" L

         

Transmetuesi Fushë Dajti (Mali i Dajtit)


Koordinatat gjeografike: 41°21'39" V, 19°54'48" L

 

Faleminderit Like Tike

Transmetuesi i Fllakës


Koordinatat gjeografike: 41°21'49" V, 19°30'41" L
Transmetues Fllake është objektit më e madhe e transmetimit në Shqipëri. Ajo është vendosur në Fllake pranë Durrësit dhe është shtëpi e disa AM transmetuesve shumë të fuqishme, të cilat janë të arkëtueshme në të gjithë Evropën. Objekti është ndërtuar në epokën komuniste si direk ARRT-Radio, e cila, me një lartësi prej 126 metra, është direk më i lartë i stacionit.

Transmetuesi i Shijakut


Koordinatat gjeografike: 41°19'49" V, 19°33'05" L
Transmetues Shijak është një stacion transmetimi për valë të mesme dhe në jug valë të shkurtra e Shijak, Shqipëri. Ajo ka 5 masts shtatlartë se 100 metra, ku direk lartë me një lartësi prej 130 metrash është struktura e lartë të bëra nga njeriu në Shqipëri.