Radiostacione në Tiranë

Kliko mbi emrin e stacionit për t'a dëgjuar atë drejperdrejt
FM,MHz Radio Transmetuesi
  88.0 City Radio Fushë Dajt
  88.4 Play Radio (CG) Mali i Zi, Ulqini, Mozhuri
  88.5 Radio Ngjallja Fushë Dajt
  89.0 Radio Sol Fushë Dajt
  89.3 Radio Kontakt Fushë Dajt
  89.8 Syri FM Radio Fushë Dajt
  90.4 Radio Teuta Mali i Zi, Ulqini, Mozhuri
  90.7 Love Radio Fushë Dajt
  91.1 Play Radio Fushë Dajt
  91.4 Radio Maria (Shqiptare)
Radio Vaticani
Fushë Dajt
  92.0 Radio Shqip Fushë Dajt
  92.3 Radio 1 Krujë
  92.9 Klan Radio Fushë Dajt
  93.2 Radio 1 Fushë Dajt
  93.4 RCG Radio 98 Mali i Zi, Ulqini, Mozhuri
  93.6 Radio Nacional Fushë Dajt
  93.9 Radio Elita Mali i Zi, Ulqini, Mozhuri
  94.1 Top Albania Radio Shkodra, Maja e Taraboshit
  94.4 Eurostar Radio Fushë Dajt
  94.7 Club FM Durrës, Vila e Zogut
  94.9 Radio Crne Gore Mali i Zi, Planina Lovćen, vrh Štirovnik
  95.2 Radio One Fushë Dajt
  95.4 RTSH Radio Tirana 1 Krujë
  95.8 RTSH Radio Tirana 2 Dajt
  96.0 RTSH Radio Tirana 1 Maja e Midhës
  96.4 Radio Spektrum Fushë Dajt
  96.7 Radio Ora News Fushë Dajt
  97.0 Radio News 24 Fushë Dajt
  97.3 My Music Radio Fushë Dajt
  97.5 Radio 7 (Nord) Shkodra, Maja e Taraboshit
  97.7 Radio 7 Fushë Dajt
  98.0 RCG Radio 98 Mali i Zi, Planina Lovćen, vrh Štirovnik
  98.2 Radio DJ Fushë Dajt
  98.5 Kiss FM Fushë Dajt
  99.0 Top Albania Radio Durrës, Vila e Zogut
  99.5 RTSH Radio Tirana 1 Dajt
100.0 Top Albania Radio Dajt
100.4 Club FM Fushë Dajt
100.6 Radio S1 (CG) Mali i Zi, Ulqini, Mozhuri
100.8 Top Gold Radio Fushë Dajt
101.2 RTSH Radio Tirana Klasik Dajt
101.6 Tibo Radio Dajt
102.0 Radio France Internationale Fushë Dajt
102.2 Radio Maria (Shqiptare)
Radio Vaticani
Shkodra, Maja e Taraboshit
102.6 Alfa dhe Omega Radio Fushë Dajt
102.6 Radio Ulqini Mali i Zi, Ulqini, Mozhuri
103.1 MCN Radio Fushë Dajt
103.9 BBC World Service Dajt
104.0 Radio Fatih Mali i Zi, Ulqini, Mozhuri
104.6 Radio Travel Fushë Dajt
105.0 ABC News Radio Dajt
105.4 Radio Ime Dajt
105.7 IN Radio Fushë Dajt
106.0 Radio Ejani
Radio e Jashtme e Kinës
Dajt
106.4 Радио Светигора Mali i Zi, Ulqini, Mozhuri
106.6 Radio NRG Fushë Dajt
107.1 Radio Living Dajt
107.6 Radio Jehona Shkodra, Maja e Taraboshit
107.7 Radio House of Arts Fushë Dajt
108.0 Radio Alpet Dajt
VG,MHz Radio Transmetuesi
    153 Radio Antena Satelor Rumania, Brașov, Bod, 200 kW
VM,kHz Radio Transmetuesi
    576 БНР програма Хоризонт Bullgaria, Vidin, Vodna, 270 kW
Online Radio
  RTSH Radio Tirana 3
  RTSH Radio Tirana Fëmijë
  RTSH Radio Tirana Internacional
  RTSH Radio Tirana Jazz
  Chill Radio
 

 

Koha


Moti


Mali i Dajtit (RTSH 1613 m)


Koordinatat gjeografike: 41°22'02" V, 19°55'22" L
Kulla e Transmetuesit të RTSH në Malin Dajt. Mali i Dajtit është një mal në Shqipëri që arrin një lartësi prej 1613 metra.

Antenat Fushë Dajt


Koordinatat gjeografike: 41°21'31" V, 19°54'45" L ; Lartësia: 1080 mFaleminderit Like Tike

Transmetuesi i Fllakës


Koordinatat gjeografike: 41°21'49" V, 19°30'41" L
Transmetues Fllake është objektit më e madhe e transmetimit në Shqipëri. Ajo është vendosur në Fllake pranë Durrësit dhe është shtëpi e disa AM transmetuesve shumë të fuqishme, të cilat janë të arkëtueshme në të gjithë Evropën. Objekti është ndërtuar në epokën komuniste si direk ARRT-Radio, e cila, me një lartësi prej 126 metra, është direk më i lartë i stacionit.

Transmetuesi i Shijakut


Koordinatat gjeografike: 41°19'49" V, 19°33'05" L
Transmetues Shijak është një stacion transmetimi për valë të mesme dhe në jug valë të shkurtra e Shijak, Shqipëri. Ajo ka 5 masts shtatlartë se 100 metra, ku direk lartë me një lartësi prej 130 metrash është struktura e lartë të bëra nga njeriu në Shqipëri.
Radiostacione në Tiranë
Radiostacione në Shkodër
Radiostacione në Vlorë
Radiostacione në Prishtinë
Radiostacione në Shkup
Radiostacione në Kumanovë
Radiostacione në Kërçovë
Radiostacione në Strugë
Radiostacione në Gostivari
Radiostacione në Tetovë
Radiostacione në Podgoricë
Radiostacione në Beograd
Radiostacione në Novi Sad
Radiostacione në Nish
Radiostacione në Sarajevë
Radiostacione në Banja Lukë
Radiostacione në Sofje
Radiostacione në Athinë
Radiostacione në Selanik
Radiostacione në Patra
Radiostacione në Ankara
Radiostacione në Stamboll
Radiostacione në Bursë
Radiostacione në Izmir
Radiostacione në Nicosië
Radiostacione në Jerevan
Radiostacione në Baku
Radiostacione në Kiev
Radiostacione në Moskë
Radiostacione në Varshavë
Radiostacione në Bukuresht
Radiostacione në Kishinau
Radiostacione në Zagreb
Radiostacione në Lubjanë
Radiostacione në Berlin
Radiostacione në Mynihu
Radiostacione në Vjenë
  Radiostacione në Cyrih
Radiostacione në Bruksel
Radiostacione në Londër
Radiostacione në Kopenhagë
Radiostacione në Paris
Radiostacione në Romë
Radiostacione në Milano
Radiostacione në Napoli
Radiostacione në Bari
  Radiostacione në Vatikan
Radiostacione në San Marino
Radiostacione në Valeta
Radiostacione në Madrid
Radiostacione në Barcelonë
Radiostacione në New York
Radiostacione në Montreal
Radiostacione në Meksiko
Radiostacione në Havana
Radiostacione në Buenos Aires
Radiostacione në Rio De Janeiro
Radiostacione në Abidaxhan
Radiostacione në Cape Town
Radiostacione në Addis Abeba
Radiostacione në Tel Aviv
Radiostacione në Dubai
Radiostacione në Delhi
Radiostacione në Peking
Radiostacione në Tokio
Radiostacione në Singapori
Radiostacione në Melbourne
Radiostacione në Auckland

© 2007-2024 Mikhail Shcherbak •  Kushtet e Përdorimit •  Privatësia •  Pyetje të shpeshta •  Kontakti