Радиостаници во Скопје

Radiostacione në Shkupi

Кликнете на името на радио станицата за да слушате во живо
УКБ,MHz Радиостаница Предавател
  87.8 RTM Radio Maqedonisë 3 Врв Водно
  88.4 Radio Vati Горно Нерези
  89.1 Life Radio Средно Водно
  89.7 Канал 77 Врв Водно
  90.3 Спортско Радио Средно Водно
  90.8 Urban FM Средно Водно
  91.3 РФМ Радио РТВ Дом
  91.7 РТС Радио Београд 1 Србија, Врање, Бесна Кобила
  91.9 Антена 5 Црн Врв
  92.4 МРТ Радио 2 Врв Водно
  92.9 Студент FM Гази Баба
  94.1 МРТ Радио 2 Црн Врв
  94.7 City Radio Средно Водно
  95.1 МРТ Радио Скопје Матка
  95.3 РТС Радио Београд 2/3 Србија, Врање, Бесна Кобила
  95.5 Антена 5 Врв Водно
  95.7 RTK Radio Kosova 1 Косово, Приштина, Голеш
  96.0 Jon Radio Врв Водно
  96.8 Радио Фортуна Гази Баба
  97.3 МРТ Радио Скопје Црн Врв
  97.7 RTK Radio Kosova 2 Косово, Приштина, Голеш
  97.8 МРТ Радио 2 Матка
  98.1 Радио Роса Средно Водно
  98.9 МРТ Радио Скопје Врв Водно
  99.4 Metropolis Radio Средно Водно
  99.9 Radio Haraçina Горно Нерези
100.1 РТС Радио Београд 202 Србија, Врање, Бесна Кобила
100.4 RTM Radio Maqedonisë 3 Матка
100.6 Дарик Радио (Югозапад) Бугарија, Ћустендил, Врв Виден
100.8 Радио Jazz FM Средно Водно
101.3 RTM Radio Maqedonisë 3 Црн Врв
102.1 БНР програма Хоризонт Бугарија, Ћустендил, Врв Виден
102.5 Sky Radio Средно Водно
103.0 Музичко радио Канал 103 Врв Водно
103.4 Club FM Средно Водно
104.4 Зона М1 Радио Средно Водно
105.2 Радио Буба мара Средно Водно
106.6 БНР Радио Благоевград Бугарија, Ћустендил, Врв Виден
107.4 Радио Лидер Средно Водно
DAB+,MHz Радиостаница Предавател
220.352
(11C)

МРТ Радио Скопје
МРТ Радио 2
RTM Radio Maqedonisë 3
МРТ Радио Македонија
Врв Водно
ДБ,kHz Радиостаница Предавател
    153 Radio Antena Satelor Романија, Брашов, Бод, 200 kW
СБ,kHz Радиостаница Предавател
    549 RTK Radio Kosova 1 Косово, Приштина, Обилиќ, 10 kW
    576 БНР програма Хоризонт Бугарија, Видин, Водна, 270 kW
 

 

Точно време / Koha


Времето / Moti


Радиодуфузен објект Водно


Географски координати: 41°57'55" с.ш., 21°23'42" и.д. ; надморска височина (кота терен): 1066 м

Радиостаници во Скопје
Радиостаници во Софија
Радиостаници во Бургас
Радиостаници во Благоевград
Радиостаници во Варна
Радиостаници во Велико Трново
Радиостаници во Пловдив
Радиостаници во Русе
Радиостаници во Белград
Радиостаници во Врање
Радиостаници во Ниш
Радиостаници во Нови Сад
Радиостаници во Подгорица
Радиостаници во Сараево
Радиостаници во Бања Лука
Радиостаници во Приштина
Радиостаници во Тирана
Радиостаници во Загреб
Радиостаници во Осиек
Радиостаници во Риека
Радиостаници во Сплит
Радиостаници во Љубљана
Радиостаници во Марибор
Радиостаници во Букурешт
Радиостаници во Брашов
Радиостаници во Темишвар
Радиостаници во Кишињев
Радиостаници во Тираспол
Радиостаници во Атина
Радиостаници во Солун
Радиостаници во Кавала
Радиостаници во Анкара
Радиостаници во Истанбул
Радиостаници во Одрин
Радиостаници во Лондон
Радиостаници во Даблин
Радиостаници во Берлин
Радиостаници во Минхен
Радиостаници во Париз
Радиостаници во Ница
Радиостаници во Рим
Радиостаници во Милано
Радиостаници во Мадрид
Радиостаници во Барселона
Радиостаници во Амстердам
Радиостаници во Брисел
Радиостаници во Будимпешта
Радиостаници во Москва
Радиостаници во Симферопол
Радиостаници во Киев
Радиостаници во Одеса
Радиостаници во Тел Авив
Радиостаници во Дубаи
Радиостаници во Делхи
Радиостаници во Пекинг
Радиостаници во Токио
Радиостаници во Сингапур
Радиостаници во Сиднеј
Радиостаници во Окленд
Радиостаници во Њујорк
Радиостаници во Чикаго
Радиостаници во Торонто
Радиостаници во Хавана
Радиостаници во Буенос Аирес
Радиостаници во Рио де Жанеиро
Радиостаници во Абиџан
Радиостаници во Адис Абеба
Радиостаници во Јоханесбург

© 2007-2024 Михаил Щербак •  Услови за употреба •  Приватност •  Најчесто поставувани прашања •  Контакт